Na een jaar van voorbereiding is het zo ver: 4-8 september verhuizen naar onze nieuwe locatie aan de Beekstraat 41.

Sinds eind jaren zeventig was onze praktijk gevestigd aan de hoofdstraat. In die jaren is er veel veranderd: waar er eerst één huisarts met één assistente werkte, werkt nu een heel team om u van uitgebreide goede zorg te voorzien. Daar is natuurlijk ook een goede passende ruimte voor nodig en dat ging meer en meer ontbreken op onze oude locatie.

Wij waren erg blij toen het Univé pand aan de Beekstraat beschikbaar kwam. Op nog geen 900 meter van onze huidige locatie kunnen we allerlei verbeteringen doorvoeren. En naast de goede bereikbaarheid aan een tweerichtingsweg, maakt de gelijkvloersheid de toegang tot de huisartsenpraktijk nu ook letterlijk drempelvrij.

Naast onze praktijk is in het centrum is er voldoende ruimte om ook andere zorgverleners op zo’n manier te huisvesten dat ieder zijn eigen identiteit kan behouden. Op de eerste verdieping kunt u de fysiotherapiepraktijk De Akker en Psychologie-praktijk IJsselVeluwe vinden. Op de begaande grond vindt u onder andere de diëtistenpraktijk Gracefulfoods en podotherapiepraktijk Rondom. Naast de ingang zal er een uitgiftepunt komen van de Service Apotheek.

Heel praktisch: van 4 t/m 8 september zal onze praktijk vanwege de verhuizing gesloten zijn. Voor contact met een waarnemende huisarts kunt u tijdens deze dagen bellen met: 010 – 2704 003. Voor medisch spoedcontact belt u 0578 – 620 777. Voor medicatie-herhalingen de praktijk van dokter Heemskerk: 0578 – 612 900.

Tijdens deze verhuisweek zullen we wel ‘open’ zijn via ons digitale Patiëntenportaal. Via het Patiëntenportaal kunt u vragen ons stellen, uw medicatie herhalen (en herinneringen instellen) en tot slot ook online een afspraak inplannen voor een consult. Het Patiëntenportaal is toegankelijk via uw webbrowser, maar ook nog makkelijker via een app op uw telefoon. Het is na eenmalige registratie makkelijk in gebruik en daarom bevelen we het ook aan u aan. Kijk voor meer informatie hierover op onze website: vanrijdesmit.nl

Alhoewel de praktijk vanaf maandag 9 september geopend zal zijn op onze nieuwe locatie aan de Beekstraat 41, zullen er in de eerste weken nog werkzaamheden plaatsvinden. Een officiële opening zal daarom later plaatsvinden. Wij nodigen u van harte uit op zaterdag 14 oktober 10.30 voor de feestelijke opening. Daarna kunt een kijkje nemen in het centrum.

Vanaf die dag zal ook onze nieuwe folder beschikbaar zijn voor de nieuwe situatie. Neem er gerust een mee voor naast de telefoon en/of bekijk onze actuele gegevens op onze website.

Een hartelijke groet,

Dokter Van Rij, Dokter De Smit,
Dianne, Youssra, Hellen, Gerda en Janneke