Wij zoeken een doktersassistente

Wil je als doktersassistente werken in een jonge innoverende huisartsenpraktijk? En ben je beschikbaar voor twee of drie dagen per week?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zijn een geaccrediteerde huisartsenpraktijk en sinds drie jaar gevestigd in een mooi nieuw pand. Christian van Rij en Berber de Smit zijn twee jonge enthousiaste huisartsen die samen met een gezellig team van doktersassistentes en praktijkondersteuners persoonlijke huisartsenzorg willen leveren.

Wij op zoek naar een gediplomeerde doktersassistente die met enthousiasme en op persoonlijke wijze het vertrouwde gezicht van onze praktijk wil worden. Goede communicatieve en organisatorische eigenschappen horen hierbij. Investeren in scholing en persoonlijke ontwikkeling zien wij als belangrijk om onze patiënten ook in de toekomst van goede zorg te blijven voorzien. Aanvang is in overleg, wij richten ons op 1 september.

Zoek jij een dergelijke baan en wil je deel uitmaken van onze praktijk? Stuur dan voor 7 juli jouw sollicitatiebrief en CV naar info@vanrijdesmit.nl

Voor meer inlichtingen kun je contact opnemen met Christian van Rij:
0578 – 612 472 / info@vanrijdesmit.nl