Op 26 september kon er ook bij ons in de praktijk geroefeld worden.Roefelen is Vlaams en het betekent ontdekken of snuffelen. Met een groepje snuffelen de kinderen die dag aan de grote-mensen-wereld.

Tijdens de Roefeldag op zaterdag 26 september jl. konden zo’n 200 kinderen uit Epe kennismaken met beroepen en werkzaamheden bij 45 verschillende bedrijven en organisaties. Ook onze huisartsenpraktijk was benaderd om kinderen het huisartsenvak te laten ervaren en hier gaven we graag gehoor aan.

Wij kregen drie keer een groepje in onze praktijk en we waren er bijna met ons hele team bij om ze te begeleiden. Daarnaast was ook dokter Besijn (hij is weer hersteld na zijn longtransplantatie) van de partij en speelde dat hij een patiënt was die van de fiets was gevallen. Nadat dokter Besijn goed verzorgd was konden de kinderen nog wat dokterswerk leren zoals het luisteren naar hun buik en hun hart.

Zoals u kunt zien op de foto’s hadden niet alleen de kinderen een leuke roefeldag, maar was het ook voor ons een hele gezellige zaterdag.