Na een dik jaar plannen en verbouwen konden we begin september de stap maken naar ons nieuwe pand aan de Beekstraat. Meer kamers, toegankelijker en van alle gemakken voorzien. Dat is het resultaat waar we trots op zijn. Samen met u konden we op 14 september de opening van ons nieuwe centrum vieren. Wethouder Dick van Norel hield een korte toespraak waarna de kinderen van de dokter Van Rij en van dokter De Smit het openingslint konden doorknippen.

Na een korte toast was er een open dag vanuit de verschillende hulpverleners die in het centrum werkzaam zijn. Naast de huisartsen kon u ook kennismaken met mw Van Vemde, de Epense apotheker die haar service verder wil uitbreiden met een uitgifte punt en een uitgifte robot op onze locatie. Daarnaast waren er demonstraties van De Akker fysiotherapie met onder andere echo’s van schouders. Ewoud van der Veen van Psychologiepraktijk IJsselVeluwe vertelde over zijn visie op persoonlijke groei en gaf uitleg over de rol die EMDR kan vervullen hierbij. Tot slot kon ook kennis gemaakt worden met de podotherapeute van Podotherapiepraktijk Rondom en Grace Bosch van diëtiekpraktijk Gracefullfood. Het geeft ons energie om zo met andere zorgverleners samen op te trekken ter ondersteuning van onze patiënten.

Als praktijk zijn we erg blij dat we deze stap voor de toekomst hebben gemaakt. Als u 14 september niet aanwezig kon zijn; bent u ook op andere dagen van harte welkom om eens kennis te komen maken.