Sinds kort hebben we een aantal nieuwe mensen bij ons in de praktijk werken die we graag aan u voorstellen. Sinds deze maand hebben we een nieuwe doktersassistente bij ons werken: Jacquelien Heibrink. Zij heeft eerder in een huisartsenpraktijk gewerkt en de laatste paar jaar in het ziekenhuis als doktersassistente. Omdat zij het directe patiëntencontact miste, heeft zij ervoor gekozen om bij ons in de huisartsenpraktijk te komen werken. Zij kijkt er naar uit om de komende tijd geleidelijk u te leren kennen.

De laatste jaren zien we dat de huisartsen steeds vaker gevraagd worden bepaalde bloedcontroles met mensen af te spreken. We zagen dat de wachttijden hiervoor steeds verder toenamen en daarom hebben we sinds kort Misgana in dienst om binnen onze praktijk mensen snel van dienst te kunnen zijn met bloedafnames.

Tot slot is in maart dokter Borkus bij ons afgestudeerd als huisarts. Vanaf 1 juli zal zijn op de maandagen bij ons wekelijks spreekuur blijven werken, iets waarvan we weten dat veel mensen daar blij mee zullen zijn. Sinds maart zijn we ook weer begonnen met het opleiden van een nieuwe arts tot huisarts: dokter Jort Knops. Dokter Knops zal een jaar bij ons werken in het kader van het laatste deel van zijn huisartsenopleiding.

Zoals u merkt, blijven we ons uiterste best doen om u, ook in deze periode van veel tekorten, van goede zorg te voorzien. Als u nog vragen heeft aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

           
Jacquelien
Doktersassistente
  Misgana
Algemeen medewerker
  Dokter Knops
Huisarts in opleiding