Zoals u wellicht al had begrepen, gaat onze praktijk verhuizen. Ondanks dat we met veel plezier jarenlang praktijk hebben gehouden aan de hoofdstraat, liepen we de laatste jaren tegen steeds meer beperkingen aan. Doordat onze groeit door meer patiënten en door meer dingen die we doen, kregen we behoefte aan extra spreekkamers. Ook de toegankelijkheid was wat beperkt vanwege de trap die we hadden.

In ons nieuwe pand aan de Beekstraat hebben we de mogelijkheid om onze praktijk in zijn geheel op de begaande grond gelijkvloers toegankelijk te maken. Daarnaast zullen alle voorzieningen worden vernieuwd. Door de ruime hoeveelheid ruimte kunnen ook andere zorgverleners een plek krijgen in ons medisch centrum. Dit geeft voor u meer service op één locatie. Naast de Service Apotheek, zal ook Fysiotherapiepraktijk De Akker en Psychologenpraktijk IJsselVeluwe zich in ons pand vestigen. Er is nog een beperkte ruimte over voor enkele andere zorgverleners.

Momenteel wordt er in de Beekstraat met man en macht gewerkt om er een prachtige accommodatie van te maken, die voldoet aan de huidige standaarden en ervoor zorgt dat een bezoek aan de huisarts voor u comfortabeler wordt.

De verhuizing zal, als alles gaat zoals we hopen, eind augustus plaatsvinden. Tot die tijd zullen we u aan de Hoofdstraat van dienst blijven zijn.