Voor het komende jaar willen wij iedereen het allerbeste toewensen. We hopen dat het voor u een jaar mag worden van goede gezondheid en veel levensgeluk.

2017 gaat voor ons als praktijk ook een spannend jaar worden met veel veranderingen. In de zomer hopen wij namelijk met de praktijk te gaan verhuizen. Na vele jaren in het oude herenhuis aan de hoofdstraat gewerkt te hebben maken wij nu een nieuwe stap voor de toekomst.

Onze pand aan de hoofdstraat was een pittoresk gebouw met een gezellig karakter. Helaas zijn we de laatste jaren meer en meer tegen de beperkingen ervan gaan aanlopen. De laatste jaren groeien we als praktijk, enerzijds door een toename van het aantal patiënten, anderzijds door dat de huisarts meer en meer zorg overneemt van het ziekenhuis. Hierdoor hebben we een tekort aan ruimtes gekregen. Daarnaast zagen we dat meer en meer mensen moeite kregen met de drempels en de trap binnen het pand.

Toen ons bekend werd dat het gebouw van Univé (tegenover de Esso aan de Beekstraat 41) beschikbaar zou komen zagen we hier veel mogelijkheden voor. Het karakteristieke gebouw voldoet aan moderne normen en heeft potentie voor de toekomst. Als praktijk zullen we op de begaande grond praktiseren met voldoende kamers en ruimere kamers. Daarnaast zullen we binnen het pand de mogelijkheid hebben om met andere disciplines samen te werken zoals bijvoorbeeld apotheek en fysiotherapeut. Tot slot heeft het gebouw een uitstekende bereikbaarheid voor zowel de fiets als de auto.

De komende maanden zullen veel zaken zich verder uitkristalliseren en natuurlijk houden we u hiervan op de hoogte!

Wij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2017!

Namens alle medewerkers van Huisartsenpraktijk Van Rij & De Smit