De corona epidemie is nu gaan afnemen. Daarom kunnen de maatregelen die bedoelt waren om de kans op virusoverdracht minder te maken, ook worden afgebouwd. Langzaam kunnen we daarom ook de reguliere zorg weer oppakken. Toch moeten we wel voorzichtig blijven om een nieuwe opleving van het virus te voorkomen. Ook gaat nog steeds een aanzienlijk deel van de zorgcapaciteit naar de coronazorg. Hierdoor kunnen we nog niet op volle kracht reguliere zorg in een keer als vanouds hervatten.

Als u een medische vraag heeft, belt u dan gerust naar onze assistente dan gaan we kijken hoe we u kunnen helpen. De assistente zal bespreken of u voor uw vraag naar de praktijk moet komen voor onderzoek en behandeling, of dat we u op afstand kunnen behandelen.

Op onze praktijk aan de Beekstraat zijn dus vanaf deze week weer niet-spoedeisende consulten mogelijk. Echter voor klachten die mogelijk passen bij het nieuwe corona-virus passen moeten we extra voorzichtig blijven. Daarom zullen we mensen met deze klachten wel onderzocht moeten worden uitgenodigd worden om door een dokter gezien te worden Epense Coronapraktijk. Deze is vanaf deze week gelokaliseerd in de voormalige Zuukerendschool: Zuukerend 9, Epe.

Wij verzoeken u voor alle hulpvragen niet binnen te lopen maar ons hiervoor te bellen. Als u een afspraak heeft vragen we u stipt op tijd te komen zodat de wachtruimte zo min mogelijk gebruikt hoeft te worden. Verder vragen we u om zo veel mogelijk alleen in gebouw in te komen. Om wachttijd in de wachtkamer te voorkomen zullen de dokters moeten voorkomen dat hun spreekuren niet uitlopen. U kunt hieraan meehelpen door tijdens een consult met een hulpvraag te komen.