Veel van u zullen prettige herinneringen hebben aan dokter Weijers die een jaar bij ons in de praktijk heeft mogen werken voor haar opleiding tot huisarts. Inmiddels is ze met zwangerschapsverlof gegaan. Na haar zwangerschapsverlof zal zij doorgaan met haar verdere stages in Nijmegen.

Vanaf 1 maart 2019 is dokter Penning werkzaam in de praktijk als huisarts in opleiding. Zij studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Leiden waar zij in 2011 afstudeerde. In de jaren daarna deed zij onderzoek en vervolgens werkte ze voor de opleiding tot tropenarts bij de chirurgie en gynaecologie. Daarna heeft zij voor ruim twee jaar als tropenarts met haar man in Tanzania gewerkt. Nu is zij terug in Nederland en is zij begonnen met haar specialisatie tot huisarts. Zij zal bij ons in de praktijk zijn tot juni 2020.

Op maandag, dinsdag en donderdag is zij aanwezig in de praktijk en zal ze grotendeels zelfstandig spreekuur draaien, uiteraard met op de achtergrond ondersteuning van dokter De Smit en dokter Van Rij.