Langer zelfstandig thuis wonen op een comfortabele en veilige manier. Dat wilt u toch ook? Behalve dat veel mensen zelf zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven wonen, wordt dit ook steeds meer door de overheid gestimuleerd. Maar wát kunt u hier nu zelf aan doen? Dit antwoord krijgt u tijdens de informatiemarkten die de Gemeente Epe organiseert.

Op de informatiemarkten zijn allerlei voorbeelden van eenvoudige woningaanpassingen te zien en uit te proberen. Ook presenteren organisaties hun diensten en producten, waarmee langer zelfstandig wonen en bijvoorbeeld energiebesparing te realiseren is. ’s Middags zijn er in Vaassen en Epe presentaties over diverse thema’s, zoals ‘Thuis wonen, nu en later: kijk met andere ogen naar uw woning’, ‘Fit blijven: bewegen!’. ’s Avonds is er de presentatie ‘Thuis wonen, nu en later: kijk met andere ogen naar uw woning’ in Emst en Oene.

U bent van harte uitgenodigd op woensdagmiddag 14 oktober, 14.00 – 17.30 uur, Kulturhus EGW. Om 14.30 uur is de opening van de informatiemarkt door wethouder Joop van Nuijs. Er is een informatiemarkt en er zijn presentaties.

Meer informatie kunt u nalezen op de website van de gemeente Epe.