Beeldbellen is een handige oplossing waardoor patiënten en cliënten vanuit huis kunnen videobellen. Mensen hoeven niet meer op pad om hun behandelaar te spreken voor advies.

Als u slecht ter been bent of als u veel reistijd zou hebben om bij de huisartsenpraktijk langt te komen, kan beeldbellen veel voordeel geven. Daarnaast is het ook de beste mogelijkheid om te voorkomen dat virussen via de wachtkamer zich verder kunnen verspreiden.

Als praktijk maken wij voor beeldbellen gebruik van het goed beveiligde programma Facetalk. Facetalk is eenvoudig te bedienen vanaf uw computer, tablet of smartphone. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is dat de luidsprekers en microfoon het goed doen. Als u dan de code invoert die wij u verstrekken, kan het videoconsult van start gaan.

 

 

Om gebruik te kunnen maken van het video-consult dient u geregistreerd te staan bij het patiëntportaal en de app Facetalk op uw tablet of smartphone te installeren. Download hiervoor de app Facetalk uit de Appstore (iOS) of Google Playstore (Android). Alternatief kunt u ook vanaf uw computer Facetalk gebruiken als u hierop een microfoon en camera op heeft geïnstalleerd.

Voor meer informatie (handleiding, brochure en privacy) kunt u ook op deze link klikken.